Post New Ad
Author: 
Category: 
Cleaning
Created: 
27 December 2021
Views: 
1080

Úklid domácností zabírá hodně sil a času, proto některé ženy v domácnosti i podnikatelky objednávají úklidové služby v Praze. Společnost MistrHouse vám pomůže zařídit doma pořádek a čistotu a zajistí profesionální úklidové služby. Naši odborníci jsou vybaveni veškerým úklidovým zařízením a mycími prostředky, které nevyvolávají alergické reakce a dokážou odstranit jakékoli skvrny od:

·         kávy;

·         šťávy;

·         inkoustu;

·         mastnoty;

·         krve aj.

Úklidový tým dorazí v jakoukoli denní a noční dobu a rychle dá do pořádku domácnost, kancelář, chatu, byt či chalupu.

Druhy úklidových prací

Úklid po stavbě domu je žádaná služba, která zahrnuje:

·         mytí oken

·         odvoz odpadu;

·         odstranění zbytků lepidla, lmetu a dalších stavebních materiálů;

·         mytí podlah;

·         odstranění prachu z jakýchkoli povrchů.

Úklid bytu po renovaci v Praze vás zbaví odpadu a zbytků stavebních materiálů a nechá vás nerušeně si užívat nového interiéru. Po mokrém úklidu místnosti jsou čisté a plné svěžesti. 

Provádíme také chemické čištění čalouněného nábytku a koberců. Vyčištění chlupů je velmi žádané pro majitele domácích mazlíčků. Provádí se pomocí speciálních kartáčů, vysavače a mycích prostředků. Po dokončení úklidových prací váš byt bude zářit čistotou. Zbavíme vás nutnosti ztrácet čas každodenním úklidem.

Profesionální čištění koberců a čalouněného nábytku se provádí po zjištění míry zašpinění, původu skvrn a výběru vhodných chemických prostředků. Naši uklízeči vyčistí kobercové podlahy nezávisle na jejich materiálu a přítomností chlupů.

Čistíme tyto druhy koberců:

·         koberce s vlasem;

·         hedvábné;

·         vlněné;

·         syntetické a směsové.

Úklid kancelářských prostor a ubytovacích zařízení

Naše společnost poskytuje komplexní úklidové služby pro kanceláře a ubytovací zařízení, včetně odstranění odpadu a špíny z přilehlých pozemků. Provádíme dezinsekci a deratizaci pomocí speciálních přípravků a chemikálií. Komplexní úklid hotelu zahrnuje mytí zábradlí a schodišť, utření prachu z jakýchkoli povrchů, ať už jsou to kobercové nebo dřevěné podlahy nebo lakovaný nábytek, úklid všech pokojů a mytí podlah. Když se na nás obrátíte, získáte profesionální podporu od odborníků, kteří vědí, jak na to, a jsou zodpovědní za svou práci.

Ceny úklidových služeb

Pokud hledáte čištění žaluzií v Praze, zavolejte našim manažerům a domluvte se na příjezdu odborníka k vám domů, který pro vás bude zcela zdarma. Obeznamte se s cenami a všemi nabízenými službami, které naleznete v ceníku na našich stránkách. Nabízíme nejdostupnější úklid bytů, jehož cena se vypočítává individuálně v závislosti na stavu místností, druhu úklidu (komplexní, částečný, po rekonstrukci) a rozsahu prací.

 

ČIŠTĚNÍ ČALOUNĚNÍ

Pokud vyhledáváte kvalitní a cenově přijatelné čištění čalounění v Praze, obraťte se na společnost MistrHouse, která nabízí široký výběr úklidových a čistících služeb.

K čištění čalouněného nábytku používáme pouze šetrné přípravky a mycí prostředky, které dokážou odstranit špínu nejrůznějšího původu:

·         mastné skvrny;

·         skvrny od nápojů;

·         skvrny od kávy;

·         skvrny od fixů a inkoustu;

Druhy čalounění a způsoby čištění

Postup při odstraňování skvrn závisí na druhu čalounění pohovky, křesla či postele. Nejčastěji se používají tyto látky a materiály:

·         pravá nebo umělá kůže;

·         ekokůže;

·         velur;

·         žakár;

·         manšestr;

·         samet;

·         gobelínové látky a další.

Naši odborníci mají mnohaleté zkušenosti a přijedou k vám plně vybavení veškerým potřebným nářadím. K čištění čalounění používají hotové chemické přípravky, měkké kartáče a hadříky z mikrovlákna. Gobelínové látky se považují za ty nejnáročnější. Lze je čistit pouze suchou metodou za použití tepovače. Můžeme také pro vás odvézt odpad, umýt okna a udělat mnoho dalších domácích prací, na které zaneprázdněné ženy nemají čas.

 

ÚKLID BYTŮ PO REKONSTRUKCI

Oblíbenou službou, kterou poskytuje společnost MistrHouse, je úklid bytu po rekonstrukci v Praze. Zajistíme odvoz odpadu a zbytků stavebních materiálů, umyjeme podlahy, odstraníme nánosy prachu ze všech povrchů, zbytky barev a další nečistoty. Je to pracný proces, při kterém používáme speciální čistící vybavení, mycí přípravky a další pomůcky.

Jak probíhá úklid po rekonstrukci?

Naši zkušení uklízeči vyčistí byt či dům v co nejkratší dobu.

 

Úklid probíhá následujícím způsobem:

·         odstranění zaschlé špíny výkonnými vysavači;

·         chemické čištění kobercových povrchů;

·         čištění nábytku od odolné špíny;

·         rotační čištění kamenných a keramických povrchů;

·         mytí oken a dveří. 

Generální úklid domu po rekonstrukci končí odvozem stavebního odpadu, který přepravíme na speciální skládky. Objednejte od naší společnosti po rekonstrukční úklid nebo úklid po dokončení stavby v Česku a zbavte se nutnosti leštit svépomocí všechny povrchy a zbavovat se odpadu, jehož nepovolené skladování hrozí pokutou.

 

ÚKLID V KUCHYNI

Generální úklid kuchyně zabírá hodně času a sil, proto je lepší ho svěřit do rukou zkušených specialistů ze společnosti MistrHouse. Poskytujeme široké spektrum úklidových služeb v Praze a zaručujeme prvotřídní servis.

Každodenní úklid kuchyně zahrnuje:

·         mytí pracovní desky a stěny za kuchyňskou linkou;

·         mytí varné desky od špíny, zbytků jídla a mastnot;

·         zametení a mytí podlah;

·         mytí kuchyňských spotřebičů. 

Generální úklid kuchyně se provádí průměrně jednou za měsíc. Je to zodpovědný a pracný proces, během kterého naši specialisté rozmrazí mrazák a vyčistí celou ledničku, umyjou kuchyňskou linku od špíny, vyčistí mikrovlnku, dveře a okna. 

Úklid v kuchyni

Pokud potřebujete kvalitní a levný úklid bytu po rekonstrukci, volejte naši společnost, ve které pracují specialisté s mnohaletými zkušenostmi a veškerou nezbytnou úklidovou technikou. Co se týče úklidu kuchyně, tak tato služba zahrnuje mytí nádobí, čištění digestoře a odstranění špíny ze všech povrchů. Během práce naši odborníci vyčistí kuchyňský nábytek od zastaralé špíny a rychle udělají pořádek v celé místnosti.

 

ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ V PRAZE

Společnost MistrHouse v Praze poskytuje široké spektrum úklidových služeb, ať už se jedná o čištění koberců, generální úklid bytu, úklid po rekonstrukci, mytí oken nebo čištění čalouněného nábytku.

K čištění koberců používáme:

·         moderní čistící a úklidovou techniku;

·         mycí vysavače s rotačním kartáčem;

·         teleskopické mopy;

·         netoxické a bezpečné mycí prostředky;

·         kartáče s měkkým a tvrdým vlasem.

Specifika čištění kobercových ploch

Po několika letech užívání se v kobercích hromadí množství prachu, vlasů, chlupů a špíny. To vše naši specialisté snadno odstraní. Provádíme čištění nejrůznějších kobercových ploch:

·         syntetických;

·         vlněných;

·         celoplošných koberců;

·         koberců ze směsového materiálu.

Čištění koberců z hedvábí provádíme maximálně šetrně a důsledně. Skvrny nejprve ošetřujeme speciálním šetrným přípravkem a odzkoušenými odstraňovači skvrn. Po chemickém čištění ručně tkané koberce neztrácí svůj původní vzhled a nepoškozují se. Nabízíme také chemické čištění čalouněného nábytku od skvrn po nápojích a zastaralé špíny.

 

ÚKLID KANCELÁŘÍ V PRAZE

Kvalitní a levný úklid kanceláře v Česku zajistí společnost MistrHouse. Je to žádaná služba, která zajistí čistotu a pořádek ve vašich kancelářských prostorech. Naši odborníci mají mnoholeté zkušenosti a používají speciální úklidovou techniku a bezpečné mycí prostředky.

Druhy úklidu kanceláře

Nabízíme ranní i večerní úklid kanceláří tak, abychom nerušili v práci vaše zaměstnance.

Při úklidu používají naši odborníci speciální vybavení a pomůcky:

·         odstraňovače skvrn a moderní netoxické mycí prostředky;

·         mycí vysavače s rotačním kartáčem;

·         hadry z mikrovlákna, které nezanechávají šmouhy na lesklém a skleněném povrchu;

·         teleskopické mopy.

Plánované mytí oken v Praze se provádí pomocí speciálních rozprašovačů a mycích prostředků na skleněné povrchy. Po úklidu bude vaše kancelář nejen čistá a svěží, ale i útulná. Příjemná atmosféra zvyšuje pracovní výkon a zajistí pro vaše pracovníky pohodlné pracovní prostředí.

 

UMÝT OKNA V PRAZE

Provádíme mytí oken v jakýchkoli prostorech i ve výšce, nezávisle na konstrukci a počtu podlaží. Pro mytí oken ve výšce používáme horolezeckou techniku. Odborné mytí oken v Praze od společnosti MistrHouse provádíme pomocí těch nejkvalitnějších mycích a čisticích prostředků určených na skleněné povrchy, které nezanechávají šmouhy nebo jiné stopy.

Po umytí našimi specialisty budou okna a výlohy krásně vyleštěné a čisté a vpustí do místností maximální množství slunečního svitu. Zaručujeme rychlé poskytnutí mycích a úklidových služeb, které rádi využívají majitelé bytů, domů, kanceláří a dalších nemovitostí, kde se musí stále udržovat čistota. 

Komplexní služby

U nás si můžete objednat mytí:

·         všech druhů oken;

·         okenních rámů;

·         parapetů;

·         sítí proti hmyzu.

Pokud poptáváte čištění koberců, zavolejte naše konzultanty a objednejte si službu za nejdostupnější ceny v Praze. Konečná cena závisí na rozsahu a obtížnosti práce. Zkušení pracovníci šetrně vyčistí kobercové plochy od všech druhů špíny a odstraní skvrny od rzi, vína i tuku. U nás si také objednáte mytí oken po rekonstrukci.

 

ČIŠTĚNÍ NÁBYTKU

Pokud chcete vrátit svému čalouněnému nábytku původní vzhled, volejte společnost MistrHouse v Praze.

Provádíme profesionální chemické čištění nábytku a čalouněných sedaček šetrnými mycími prostředky a odstraňovači skvrn, díky kterým zbavíme váš nábytek:

·         mastných skvrn;

·         skvrn od nápojů;

·         zbytků od žvýkaček;

·         skvrn po fixech a inkoustu.

Naši specialisté provádí čištění čalouněného nábytku nejen od zašlé špíny, ale i nepříjemného zápachu. Dodatečně také zbavíme váš nábytek od vetřelců (štěnice, blechy a roztoče). Veškeré práce provádíme v souladu se sanitárními hygienickými normami.

Čištění sedaček a čalouněného nábytku

Pokud jste si všimli skvrn a špíny na sedačce, nejspíš se jich budete chtít zbavit a budete potřebovat čištění čalouněného nábytku v Praze. Používáme k tomu mycí prostředky a kartáče s různě tvrdým vlasem. Díky nim dokážeme kvalitně vyčistit jakékoliv čalounění nezávisle na materiálu. Nabízíme také suché čištění pohovek a křesel od prachu a zvířecích chlupů. Tato služba je obzvlášť žádaná mezi majiteli domácích mazlíčků.

 

ÚKLID RODINNÝCH DOMŮ

Generální úklid domácnosti zabírá hodně času a sil, proto je lepší ho svěřit odborníkům z naší společnosti MistrHouse v Praze. Rychle, kvalitně a levně uklidíme vaši domácnost a zanecháme ji čistou, svěží a útulnou.

K mytí podlah, oken a dveří používáme speciální mycí prostředky, které nevyvolávají alergie a dokážou odstranit všechny druhy špíny:

·         prach;

·         zbytky mastnoty;

·         rýhy a šmouhy od podrážky.

Naše společnost zaručujeme šetrné zacházení s cennými věcmi a včasné provedení všech objednaných služeb.

Služby

Společnost MistrHouse nabízí širokou škálu úklidových služeb:

·         čištění keramických dlažeb a obkladů a sanitárního vybavení;

·         mytí oken;

·         chemické čištění nábytku;

·         jednorázový generální úklid bytu pomocí moderní čisticí techniky a pomůcek;

·         odstranění zastaralých skvrn z čalouněného nábytku;

·         mytí oken a dveří.

Využijte služeb našich zkušených odborníků, zbavte se nutnosti uklízet domov svépomocí a získejte více času, který můžete věnovat svým blízkým. Specialista dorazí k vám domů, kdykoli se vám to bude hodit, a během hodiny provede úklid vašeho obydlí.

 

ÚKLID BYTŮ GENERÁLNÍ

Naplánovali jste si generální úklid bytu? Nezoufejte, můžete využít úklidové služby společnosti MistrHouse v Praze. Zkušení odborníci zbaví váš byt prachu a špíny pomocí speciální úklidové techniky, pomůcek a profesionálních mycích prostředků. Cenu úklidových služeb zjistíte u našich konzultantů. Kompletní ceník je k dispozici na našich stránkách.

Konečná cena závisí na těchto faktorech:

·         rozsah a obtížnost práce;

·         druh úklidu; generální, jednorázový, urgentní úklid nebo úklid po rekonstrukci;

·         ceny mycích a čistících prostředků;

·         použité vybavení;

·         uklízená plocha a stav.

Co zahrnuje úklid bytů?

Generální úklid bytu zabere přibližně hodinu a zahrnuje mytí všech povrchů, čištění koberců, mytí podlah a oken, odnos odpadu a odstranění špíny z keramických dlažeb a obkladů, sanitárního a kuchyňského vybavení.

U nás si můžete objednat různé druhy úklidu:

·         předprodejní;

·         po rekonstrukci;

·         průběžný;

·         urgentní;

·         komplexní.

Pokud poptáváte jednorázový úklid v kanceláři, volejte naši společnost, která nabízí široké spektrum služeb v oblasti úklidu.

 

ÚKLIDOVÉ SLUŽBY

KONTAKTNÍ ÚDAJE

Sazovická 507/ 18, 155 21, Praha

Yury Siniauski (Jurij Siňavskij)

IČO: 09912991

+420774 690 831

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Po-Ne 7:00-19:00

Report Abuse Print
Post New Ad