Post New Ad
Author: 
Category: 
Education
Created: 
28 October 2021
Views: 
1541

Ankara IELTS Kursları

Ankara IELTS

IELTS uluslararası kabul gören bir dil yeterlilik sınavıdır. Yurtdışında okumak gibi bir düşünceniz varsa kursa gidip iyi bir derece almanız gereken bu önemli sınavı başarmak için gerçekten iyi puanlar elde etmeniz gerekir. İngilizce bilginizi tamamiyle ölçecek olan bu sınavı diğer sınavlardan ayıran en önemli özelliği ise, IELTS’in kendine özgü bazı kuralları olmasıdır. Bu kuralları önceden bilmek, sınavda işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Ankara’da yaşayıp yurtdışında okumak veya yaşamak isteyenler IELTS kursu Ankara sayesinde hedeflerine her zaman rakiplerinden bir adım daha yakın olacaklardır.

 

IELTS Sınav İçeriği

İki çeşit IELTS sınavı vardır; Akademik eğitim almak isteyenlerin IELTS Akademik sınavına girmesi gerekirken, göçmenlik planlayan insanların alması gereken IELTS sınavı ise IELTS Genel sınavıdır. Yurtdışında lisans eğitimi almak isteyenlerin IELTS sınavında alması gereken puan 5.5 – 6.0 olması gerekirken, master veya doktora yapmak isteyenlerin IELTS sınavından alması gereken puanlar 6.0 – 6.5 – 7.0 arasında değişkenlik göstermektedir.

IELTS kursu Ankara ingilizce seviyenizi belirledikten sonra doğru eğitimi vererek, hedeflediğiniz puana sizi ulaştırabilecek en iyi yardımcı olacaktır. IELTS sınavı 4 bölümden oluşur; bu bölümler writing, listening, speaking ve reading şeklindedir.

- IELTS listening sınavı ortalama 30 dakika sürerken; akademik ve genel IELTS sınavlarında listening bölümü ortaktır. Listening sınavı 4 bölümden oluşur ve bölümler arası 10 dakika mola hakkınız olacaktır.

- IELTS reading sınavı toplamda 60 dakika sürer ve 40 sorudan oluşmaktadır. IELTS okuma bölümü 3 bölümden oluşur. Akademik ve Genel sınavlarda reading kısmı farklı olacaktır.

- IELTS writing sınavı toplamda 60 dakika sürer ve 2 bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde en az 150 kelime yazmanız gerekirken, ikinci bölümde en az 250 kelime yazmanız gerekecektir. Akademik IELTS sınava girecekler ve Genel IELTS sınavına girecekler farklı konular üzerine yazılar yazacaklardır.

- IELTS speaking sınavı ise canlı olarak yüz yüze ve mülakat şeklinde yapılmaktadır. Mülakatı yapacağınız IELTS uzmanı ile 11-14 dakika arası akıcı bir şekilde konuşmanız beklenmektedir.

 

Özel IELTS Kursu

IELTS sınavının iki sene geçerliliği bulunur. İki yıl içerisinde gerçekleştirmek üzere aldığınız yurtdışında okuma kararları veya göçmenlik başvurularınız için, hazır olduğunuzu hissettiğiniz anda IELTS sınavına girmeniz sizin için en doğru karar olacaktır. IELTS sınavı uluslararası tercih edeceğiniz üniversiteler arasında en çok kabul gören ve öğrenciler tarafından en çok tercih edilen sınavlardan biridir. Bu nedenle sık aralıklarla bu sınava kaydolma şansı bulabileceksiniz. Ancak IELTS sınavına talep fazla olduğundan, kaydınızı erkenden yapmak için önleminizi almanız sizin için doğru olacaktır. Ankara’da sayısız özel IELTS kursu vardır. Kendinizi bu sınava gerçekten doğru bir şekilde hazırlamanız için tek yapmanız gereken doğru bir IELTS kursu Ankara seçeneği bulmanızdır.

 

Ankara’daki En İyi IELTS Kursu

Yurdışında yaşamayı ya da okumayı kafanıza koydunuz, IELTS için en doğru kursu nasıl bulacaksınız?

IELTS kursu Ankara seçenekleri oldukça çeşitlidir. Bu kadar fazla kursun arasında en iyi IELTS kursu seçeneğini bulmak zor gibi gelebilir. Fakat geri dönüşlere ve başarı oranlarına bakıldığında Çağrı Dil Okulu açık ara Ankara’daki en iyi IELTS Kursu olarak bilinir.

IELTS Sınavına Nasıl Hazırlanmalı

IELTS sınavına hazırlanmak için en büyük adımınız doğru bir IELTS kursu Ankara seçeneği bulmanız olacaktır. IELTS konusunda tecrübeli ve uzman öğretmenler sayesinde IELTS’in teknikleri hakkında bilgi sahibi olacak ve sürekli yapacağınız deneme sınavları sayesinde sınavda oluşabilecek zaman kaybının önüne geçebileceksiniz. Doğru kitaplar, doğru öğretmenler ve biraz hırs ile IELTS sınavının aslında başarması zor bir sınav olmadığını göreceksiniz.

IELTS sınavına girmenizin herhangi bir sınırı yoktur. Neredeyse her hafta bir kere kaydolabileceğiniz bu sınavın açıklanma süresi 13 gündür. Sonuçlar posta yoluyla belirttiğiniz adrese gelecektir. Doğru IELTS kursu Ankara seçeneğini bulmak, sizi bu sınavın oluşturabileceği fazla masraf ve zaman kaybından kurtaracaktır.

 

Ayrıcalıkları

Çağrı Dil Eğitim Merkezi ile ayrıcalıklı eğitimi keşfetmeye hazır mısınız? Anadili eğitmenleri tarafından dilediğiniz dili istediğiniz seviyede öğrenebilirsiniz. Modern eğitim anlayışı ile siz değerli öğrencilerimize eğitim vermekteyiz.

Öğretim stratejisi olarak öğrenci merkezli iletişimsel eğitim metodunu benimseyen, konuşma ağırlıklı eğitim sistemine sahiptir.

Eğitimlere %90 katılım gösteren, başarı ortalaması olan %60’ın altındaki öğrencilerimize sınırsız kur tekrarı imkânı sunuyoruz.

Öğrencilerimizin gelişimlerini ölçüp, ihtiyaçlarını tespit edip tamamlama, öğrencinin ders katılımlarını raporlama sistemidir.

Eğitimlerimizi başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra başarılarınızı gösteren, kullanabileceğiniz bir başarı sertifikası alırsınız.

 

Atatürk Bulvarı No:137

Bakanlıklar-Kızılay/Ankara

 

Telefon Numaraları

0312 232 12 17

0507 853 5230

 

E-mail Adresi

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Report Abuse Print
Post New Ad